Politika privatnosti

PRIVATNI PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

Lični podaci koje prikupljamo na našem sajtu su: Vaše ime i prezime, Vaša e-mail adresa
U kojim slučajevima beležimo vaše privatne podatke?
– Ukoliko nam postavite pitanje, pošaljete iskustava/mišljenja/ideje: Ime, e-mail – na koji vam dostavljamo odgovor

Sve lične podatke nam prosleđujete dobrovoljno popunjavanjem neke od formi koje se nalaze na našem web sajtu ili slanjem informacija putem e-maila na neku od naših e-mail adresa.

Ukoliko samo posetite naš sajt bez slanja bilo kakvih informacija putem formi ili e-mailom, naš server će beležiti samo posetu, ali ne i vaše lične podatke. Tom prilikom server će zabeležiti informacije kao što su: datum i vreme posete sajtu, IP adresa korisnika, vrsta pretraživača, tip uređaja sa kog pristupate.

Udruženje ni na jedan način ne može da potvrdi identitet lica koje nam šalje podatke te slanjem garantujete da su podaci istiniti i tačni.

KORIŠĆENJE PRIKUPLJENIH INFORMACIJA​

Prikupljene lične podatke koristimo:
– Kako bismo vam na dostavljenu e-mail adresu odgovorili na neku Vašu poruku ili Vam povremeno dostavili tekstove o temama kojima se udruženje bavi, kao i informacije, novosti, vesti ili najave u vezi sa projektima koje udruženje sprovodi (samostalno ili u saradnji sa drugim organizacijama).
– Podaci koje prikupljamo prilikom vaše posete sajtu se koriste u cilju provođenja statističkih istraživanja o samom sajtu i njegovom funkcionisanju kako bismo vam pružili što bolje korisničko iskustvo.

ČUVANJE PRIKUPLJENIH INFORMACIJAMA​

Podaci ostavljeni slanjem pitanja/iskustava/mišljenja kroz forme na sajtu ili direktnim e-mailom:
– Podaci se čuvaju na lokalnom serveru – Excel i na hosting e-mailu – MSG/Text
– Vreme čuvanja podataka: Bazu aktivnih korisnika čuvamo 5 godina nakon čega se oni prebacuju u bazu starih korisnika.

U svakom trenutku možete dobiti uvid u vaše lične podatke kojima raspolažemo, zatražiti njihovo ažuriranje ili brisanje iz naše baze i opozvati saglasnost za njihovo korišćenje. To možete uraditi pisanim putem slanjem e-maila na našu adresu: info@edukort.rs. Opoziv saglasnosti (pristanka) ne utiče na dopuštenost obrade padataka na osnovu pristanka pre opoziva.

SIGURNOST

Udruženje brine da prikupljeni lični podaci budu sigurni i zaštićeni od gubitka, promena, nedozvoljenog pristupa ili bilo koje vrste zloupotrebe.

Vašim podacima mogu pristupiti lica unutar udruženja koja su u obavezi da sa njima postupaju u skladu sa preporukama o upravljanju, obradi i zaštiti podataka o ličnosti. Kako bismo zaštitili poverljivost podataka preduzimamo sve neophodne tehničke, organizacione i kadrovske mere.

Naš web sajt koristi sigurnosni SSL server, a bezbednosne dodatke. Oni mogu pamtiti IP adrese (anonimno) i skladištiti ih u svrhe njihovog stavljanja na crnu listu za naš web sajt ukoliko postoje indicije da se sa njih šalju neovlašćeni upiti koji mogu nauditi kako samom web sajtu tako i korisnicima.

Na našem web sajtu se nalaze linkovi ka drugim web sajtovima. Oni ne podležu našoj Politici privatnosti i nad njima nemamo nikakvu kontrolu te vam skrećemo pažnju da ukoliko preko našeg web sajta pristupite nekom drugom sajtu obavezno priverite njihovu Politiku privatnosti kako biste adekvatno zaštitili svoje podatke.

Uslovi korišćenja

Samim pristupom i korišćenjem našeg sajta pretposavićemo da bez ograničenja prihvatate sve uslove korišćenja i da ste pročitali i saglasni ste sa našom Politikom privatnosti. Ukoliko to nije slučaj i niste saglasni sa Politikom privatnosti zamolićemo vas da napustite naš sajt.

Celokupan sajt, svi tekstovi, logotipi, slike, grafika, audio i video materijali, kao i svi ostali materijali ili dizajni koji se nalaze na sajtu jesu autorsko pravo i isključivo vlasništvo Edukort udruženja ili su na sajt postavljeni uz odobrenje vlasnika, nosioca prava ili ovlašćenih lica.

Strogo je zabranjeno kopiranje ili na bilo koji način korišćenje i/ili distribuiranje sadržaja koji se nalazi na web sajtu bez prethodnog pisanog odobrenja vlasnika sadžaja, odnosno, Edukort udruženja.

Udruženje Edukort u svakom trenutku može izmeniti uslove korišćenja i/ili politiku privatnosti tako što će izmeniti ovaj tekst. Molimo Vas da s vremena na vreme proverite ovu stranicu kako biste se blagovoremeno informisali i upoznali sa svim eventualnim izmenama.

INFORMACIJE I PRAVILA U VEZI DOGAĐAJA ECOCURT 2024